Om

“God dags” LSS verksamhet startar i juni 2019. De ägs av mig, Minna Fröjdholm. Jag är socionom sedan 1985. 1993 grundade jag mitt första LSS företag. Kanske finns det ännu de som kommer ihåg Mina Resor, reseverksamhet för personer med funktionshinder.

Därefter grundade jag LSS verksamheter på Sättra gård och särgymnasiet www.min-skola.nu med 2 skolor.  Många känner till Unikas LSS verksamheter som grundades genom mig. Fram till för 2 år sedan var jag Unikas högsta chef.

Vid min sida har jag, även denna gång, den stora fixaren och charmören Lenita Sällström. Lenita var marknadsansvarig och vice vd på Unika under de 5 åren vi byggde upp bolaget och nu vi på gång igen.

Denna gång sikter vi högre än någonsin!

God Dag AB verksamheter är Dagliga verksamheter enligt LSS. Först ut är inriktningarna Love Hund på Östermalm. Love Dans på Södermalm och Love Mat beräknas starta i höst/vinter.

Arbetstagarna kallas ”Hjältar” eftersom allt vi gör går ut på att vi hjälper andra.

Vi vill framförallt se till att dagen för alla i verksamheten blir bra och underbar.

Vi vill även, på sikt, starta riktiga jobb så möjlighet finns att gå från LSS insats till jobb med lönebidrag.

Och så vill vi bidraga till en snällare värld genom att alla i God dags verksamheter jobbar med Podcast/dans/show med temat ”Bemötande” Vi hoppas, och tror, att publiken blir stor!

De flesta som söker till oss kommer sannolikt direkt från särgymnasium, men även du som vill byta från en annan Daglig verksamhet är jättevälkommen!

Dagliga verksamheten har en tydlig struktur som är lätt att förstå och rolig att följa. Personalen som anställs har både hjärtat på rätt ställe, duktiga inom den inriktning verksamheten har och brinner för sitt uppdrag.

Vi finns i centrala Stockholm. Välkomna!

Minnav2
Minna Fröjdholm
Lenita
Lenita Sällström