© 2019 God dag. All rights reserved. 

Om God Dag

”God Dag” LSS verksamhet startade i juni 2019. De ägs av mig, Minna Fröjdholm. Jag är socionom sedan 1985.

1993 grundade jag mitt första LSS företag. Kanske finns det ännu de som kommer ihåg Mina Resor, reseverksamhet för personer med funktionsvariationer. Därefter grundade jag LSS verksamheter på Sättra gård på Ekerö och särgymnasiet www.min-skola.nu med 2 skolor. Många känner till Unikas LSS verksamheter som även de grundades av mig. Sedan 2017 är det Attendo som äger Unika.

Vid min sida finns även denna gång, den fantastiska och stora charmörenan Lenita Sällström. Lenita var marknadsansvarig och vice vd på Unika under de åren vi byggde upp bolaget och nu vi på gång igen.

Så, världen se upp! Nu är vi tillbaka med ett bättre team än någonsin!

 

Först ut är enheten God Dag Östermalm på Karlavägen 119. Nästa verksamhet ligger på Södermalm och beräknas starta hösten 2020.

 

 

De flesta som söker till oss kommer sannolikt direkt från särgymnasium, men även du som vill byta från en annan Daglig verksamhet är jättevälkommen! God Dag har en tydlig struktur som är lätt att förstå och rolig att följa. Personalen som anställs har både hjärtat på rätt ställe, duktiga inom den inriktning verksamheten har och brinner för sitt uppdrag.

 

Vi vill bidra till en snällare värld med temat ”Bemötande” som genomsyrar verksamheterna, bl a genom Podcastproduktionerna. God dag är ett ”hemmigt” personligt företag med närvarande personal. ”God dag” är inte bara ett jobb, vi vill göra skillnad.

Välkommen till gänget!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now