Våra verksamheter

God Dag, Östermalm

Adress: Karlavägen 119

Telefon: 073-028 21 93

 

På God Dag Östermalm gör vi vår egen nyhetsprogram LSS News! Där vi diskuterar vad som hänt i Stockholm, Sverige och i världen under veckan, vi vill göra nyheter så att alla förstår!

Vi gör vår egen musik som vi spelar in i vår musikstudio och vårt eget hundgodis och andra verk som vi säljer på marknader. Ett par dagar i veckan så hänger vi också med vår favorithund Ghosty.

God Dag, Södermalm

Adress: Tullgårdsgatan 10 

Telefon: 073-028 21 93

Snart öppnar God Dag sin andra verksamhet. Denna gång med show, teater, musik, dans och fitness-inriktning. Vi kommer att vara en del på gym som ligger nära vår lokal vid Skanstullsbron, och där tränar vi för att bli duktiga ledare så vi kan stötta andra med att komma igång med kul träning. Vi hoppas även på samarbete med en teater i närheten. Håll ögonen öppna!

Om God Dag

 

Med lång LSS erfarenhet startades God Dag i juni 2019 . Personalen har både hjärtat på rätt ställe, är duktiga inom den inriktning verksamheten har och brinner för sitt uppdrag.

 
På God Dag Östermalm har vi fokus på ”God Dag Talk Show” som sänds på youtube. Vi spelar in och sänder avsnitt med självständighetsnack en gång i veckan. Vi har en egen musikstudio, spelar gitarr, sjunger och skriver egna låtar.
Vi gör även hundgodis som vi säljer på marknader, gör event och har AW med bland annat karaoke. God dag är inte bara ett jobb, vi vill ha roligt och göra skillnad. Hör av dig på till oss på 073 028 21 93, eller marina@goddag.nu så berättar vi mera!

Ägare är Minna Fröjdholm och hon är socionom sedan 1985. Redan 1993 grundade Minna sitt första LSS företag, Mina Resor. Kanske finns det ännu de som kommer ihåg det, reseverksamhet för personer med funktionsvariationer. ​Därefter grundade hon LSS verksamheter på Sättra gård/Ekerö och särgymnasiet www.min-skola.se med 2 skolor. Många känner till Unikas LSS verksamheter som också de grundades och drevs med Minna i täten. Sedan 2017 har Unika ny ägare.

Skriv till    oss! 

© 2019 God dag. All rights reserved. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now