Om God Dag - Denna gång siktar vi högre än någonsin!

GodDag.nu LSS verksamhet öppnade i juni 2019. Ägs av mig, Minna Fröjdholm. Jag är socionom sedan 1985. 1993 grundade jag mitt första LSS företag. Kanske finns det ännu de som kommer ihåg Mina Resor, reseverksamhet för personer med funktionsvariationer.

Därefter grundade jag LSS verksamheter på Sättra gård och särgymnasiet www.min-skola.nu med 2 skolor.  Många känner till Unikas LSS verksamheter som grundades genom mig. Fram till 2017 var jag Unikas högsta chef.

Vid min sida har jag, även denna gång, den stora fixaren och charmören Lenita Sällström. Lenita var marknadsansvarig och vice vd på Unika under de 7 år som vi byggde upp bolaget och nu vi på gång igen.

GodDag.nu är Daglig verksamheter enligt LSS. Först ut är God Dag Östermalm, Karlavägen 119.

Vi har en Talk Show som handlar om självständighetssnack. Vi pratar om relationer, kärlek, vänskap, hur det är att ha en funktionsvariation och andra spännande ämnen. Vi skapar också musik, tränar i gymmet och bakar eget hundgodis som säljs in en butik. 

Nästa lokal ligger på Södermalm och beräknas starta i början av 2021.

Vi vill på sikt, starta jobbmöjligheter med lönebidrag.

Vi vill bidra till en snällare värld med temat ”Bemötande”. Vi hoppas, och tror, att publiken blir stor!

De flesta som söker till oss kommer sannolikt direkt från särgymnasium, men även du som vill byta från en annan daglig verksamhet är jättevälkommen!

GodDag.nu har en tydlig struktur som är lätt att förstå och rolig att följa. Personalen som anställs har både hjärtat på rätt ställe, duktiga inom den inriktning verksamheten har och brinner för sitt uppdrag.

Vi finns i centrala Stockholm. Välkomna!

© 2019 God dag. All rights reserved. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now